REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (papuošimui)
  • šiek tiek bananų (papuošimui)
  • 100 gramų cukraus (kremui)
  • 150 gramų cukraus (morengams)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai, morengams)
  • 50 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo, kremui)
  • šiek tiek braškių (papuošimui)
  • 150 gramų maskarponės sūrio (kremui)
  • šiek tiek kivių (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki putų. Po to berkite cukraus ir plakite iki standžių putų konsistencijos.
    Be galingo mikserio neišsiversit.
    Sudėkite baltymo masės į konditerinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos 4 cm skersmens krepšelius. Krepšelis turi turėti ir dugną, ir šonus. Šonų užtenka vos kelių mm aukščio, kad įdaras neiškristų.
    Džiovinkite morenginius pagrindus 100 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandą.
    Išplakite maskarpone sūrį su grietinėle ir cukrumi. Į morengus pridėkite įdaro ir papuoškite vaisiais. Skanaus!

Autorius: Berta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (papuošimui)
  • šiek tiek bananų (papuošimui)
  • 100 gramų cukraus (kremui)
  • 150 gramų cukraus (morengams)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai, morengams)
  • 50 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo, kremui)
  • šiek tiek braškių (papuošimui)
  • 150 gramų maskarponės sūrio (kremui)
  • šiek tiek kivių (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki putų. Po to berkite cukraus ir plakite iki standžių putų konsistencijos.
    Be galingo mikserio neišsiversit.
    Sudėkite baltymo masės į konditerinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos 4 cm skersmens krepšelius. Krepšelis turi turėti ir dugną, ir šonus. Šonų užtenka vos kelių mm aukščio, kad įdaras neiškristų.
    Džiovinkite morenginius pagrindus 100 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandą.
    Išplakite maskarpone sūrį su grietinėle ir cukrumi. Į morengus pridėkite įdaro ir papuoškite vaisiais. Skanaus!

Autorius: Berta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų