Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių (papuošimui)
- šiek tiek bananų (papuošimui)
- 100 gramų cukraus (kremui)
- 150 gramų cukraus (morengams)
- 2 vienetai kiaušinių (baltymai, morengams)
- 50 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo, kremui)
- šiek tiek braškių (papuošimui)
- 150 gramų maskarponės sūrio (kremui)
- šiek tiek kivių (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki putų. Po to berkite cukraus ir plakite iki standžių putų konsistencijos.
Be galingo mikserio neišsiversit.
Sudėkite baltymo masės į konditerinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos 4 cm skersmens krepšelius. Krepšelis turi turėti ir dugną, ir šonus. Šonų užtenka vos kelių mm aukščio, kad įdaras neiškristų.
Džiovinkite morenginius pagrindus 100 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandą.
Išplakite maskarpone sūrį su grietinėle ir cukrumi. Į morengus pridėkite įdaro ir papuoškite vaisiais. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių (papuošimui)
- šiek tiek bananų (papuošimui)
- 100 gramų cukraus (kremui)
- 150 gramų cukraus (morengams)
- 2 vienetai kiaušinių (baltymai, morengams)
- 50 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo, kremui)
- šiek tiek braškių (papuošimui)
- 150 gramų maskarponės sūrio (kremui)
- šiek tiek kivių (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki putų. Po to berkite cukraus ir plakite iki standžių putų konsistencijos.
Be galingo mikserio neišsiversit.
Sudėkite baltymo masės į konditerinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos 4 cm skersmens krepšelius. Krepšelis turi turėti ir dugną, ir šonus. Šonų užtenka vos kelių mm aukščio, kad įdaras neiškristų.
Džiovinkite morenginius pagrindus 100 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandą.
Išplakite maskarpone sūrį su grietinėle ir cukrumi. Į morengus pridėkite įdaro ir papuoškite vaisiais. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą