Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 vieneto petražolių (šaknies)
- 0.5 vieneto porų
- 0.5 vieneto salierų
- šiek tiek svogūnų
- 300 gramų žirnių (džiovinti)
- šiek tiek jautienos (su kaulais)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš mėsos ir daržovių išvirti sultinį (kartu sudėti ir žirnius). Kai sultinys išvirs, mėsą išgriebti, sultinį perkošti, žirnius bei daržoves pertrinti (morkas galima palikti) ir viską supilti atgal į sultinį. Miltus svieste paspirginti iki rusvos spalvos ir, atskiedus sultiniu, supilti į sriubą. Šios sriubos nereikia balinti. Skanu su baltos ar juodos duonos džiuvėsėliais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 vieneto petražolių (šaknies)
- 0.5 vieneto porų
- 0.5 vieneto salierų
- šiek tiek svogūnų
- 300 gramų žirnių (džiovinti)
- šiek tiek jautienos (su kaulais)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš mėsos ir daržovių išvirti sultinį (kartu sudėti ir žirnius). Kai sultinys išvirs, mėsą išgriebti, sultinį perkošti, žirnius bei daržoves pertrinti (morkas galima palikti) ir viską supilti atgal į sultinį. Miltus svieste paspirginti iki rusvos spalvos ir, atskiedus sultiniu, supilti į sriubą. Šios sriubos nereikia balinti. Skanu su baltos ar juodos duonos džiuvėsėliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą