Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto petražolių (šaknies)
  • 0.5 vieneto porų
  • 0.5 vieneto salierų
  • šiek tiek svogūnų
  • 300 gramų žirnių (džiovinti)
  • šiek tiek jautienos (su kaulais)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mėsos ir daržovių išvirti sultinį (kartu sudėti ir žirnius). Kai sultinys išvirs, mėsą išgriebti, sultinį perkošti, žirnius bei daržoves pertrinti (morkas galima palikti) ir viską supilti atgal į sultinį. Miltus svieste paspirginti iki rusvos spalvos ir, atskiedus sultiniu, supilti į sriubą. Šios sriubos nereikia balinti. Skanu su baltos ar juodos duonos džiuvėsėliais.

Autorius: Ramlyte

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto petražolių (šaknies)
  • 0.5 vieneto porų
  • 0.5 vieneto salierų
  • šiek tiek svogūnų
  • 300 gramų žirnių (džiovinti)
  • šiek tiek jautienos (su kaulais)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mėsos ir daržovių išvirti sultinį (kartu sudėti ir žirnius). Kai sultinys išvirs, mėsą išgriebti, sultinį perkošti, žirnius bei daržoves pertrinti (morkas galima palikti) ir viską supilti atgal į sultinį. Miltus svieste paspirginti iki rusvos spalvos ir, atskiedus sultiniu, supilti į sriubą. Šios sriubos nereikia balinti. Skanu su baltos ar juodos duonos džiuvėsėliais.

Autorius: Ramlyte

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų