REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Marinatui:
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 valgomieji šaukštai acto ( 9%)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek pipirai (juodieji ir kvapnieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Marinatui:
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 valgomieji šaukštai acto ( 9%)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek pipirai (juodieji ir kvapnieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupelių ankščių galiukus nupjaustome ir blanširuojame verdančiame pasūdytame vandenyje apie 5 min. ( 1 l vandens imame 1 valgomą šaukštą druskos).Po to išgriebiame kiaurasamčiu ir nardiname į šaltą vandenį. Pupeles sudedame į švarius stiklainius ir užpilame verdančiu marinatu. Pridengiame dangteliais ir pasterizuojame 0,5 l talpos stiklainius apie 15 min.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų