Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- šiek tiek svogūnų (2-3)
- 600 gramų kiaulienos (arba jautiena, kaulas)
- 3 litrai vandens
- 100 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš mėsos, saliero, porų, pipirų ir lauro lapelių išverdamas sultinys. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir atskirame indelyje, užpylus truputį sultinio, įdėjus sviesto, patroškinami. Suminkštėję svogūnai pertrinami per sietelį ir sudedami į perkoštą sultinį. Užvirinama, supilamas atšaltdytame sultinyje išleistas krakmolas, vėl užvirinama ir užbalinama grietine.
Sriuba paprastai valgoma su duona
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- šiek tiek svogūnų (2-3)
- 600 gramų kiaulienos (arba jautiena, kaulas)
- 3 litrai vandens
- 100 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš mėsos, saliero, porų, pipirų ir lauro lapelių išverdamas sultinys. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir atskirame indelyje, užpylus truputį sultinio, įdėjus sviesto, patroškinami. Suminkštėję svogūnai pertrinami per sietelį ir sudedami į perkoštą sultinį. Užvirinama, supilamas atšaltdytame sultinyje išleistas krakmolas, vėl užvirinama ir užbalinama grietine.
Sriuba paprastai valgoma su duona
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą