Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • šiek tiek svogūnų (2-3)
  • 600 gramų kiaulienos (arba jautiena, kaulas)
  • 3 litrai vandens
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mėsos, saliero, porų, pipirų ir lauro lapelių išverdamas sultinys. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir atskirame indelyje, užpylus truputį sultinio, įdėjus sviesto, patroškinami. Suminkštėję svogūnai pertrinami per sietelį ir sudedami į perkoštą sultinį. Užvirinama, supilamas atšaltdytame sultinyje išleistas krakmolas, vėl užvirinama ir užbalinama grietine.
    Sriuba paprastai valgoma su duona

Autorius: KL

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • šiek tiek svogūnų (2-3)
  • 600 gramų kiaulienos (arba jautiena, kaulas)
  • 3 litrai vandens
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mėsos, saliero, porų, pipirų ir lauro lapelių išverdamas sultinys. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir atskirame indelyje, užpylus truputį sultinio, įdėjus sviesto, patroškinami. Suminkštėję svogūnai pertrinami per sietelį ir sudedami į perkoštą sultinį. Užvirinama, supilamas atšaltdytame sultinyje išleistas krakmolas, vėl užvirinama ir užbalinama grietine.
    Sriuba paprastai valgoma su duona

Autorius: KL

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų