REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 250 gramų moliūgų
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 175 gramai kukurūzų miltų
- 5 vienetai svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišome kvietinius miltus su kukurūzų miltais. druska ir cukrumi.
Į dubenį supilame sutarkuotą moliūgo minkštimą, smulkintus svogūno laiškus ir pieną.
Išmaišome.
Į šią skystą masę suberiame miltų mišinį ir dar kartą viską išmaišome.
Išplakame kiaušinius su aliejumi ir iš lėto maišant supilame į bendrą kekso masę.
Ištepame kepimo formą aliejumi ir pabarstome miltais. Sudedame į paruoštą kepimo formą kekso tešlą.
Kepame apie 200° C orkaitėje apie 30 minučių. Iš karto kekso iš orkaitės netraukiame ir nedarinėjame. Paliekame 10 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 250 gramų moliūgų
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 175 gramai kukurūzų miltų
- 5 vienetai svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišome kvietinius miltus su kukurūzų miltais. druska ir cukrumi.
Į dubenį supilame sutarkuotą moliūgo minkštimą, smulkintus svogūno laiškus ir pieną.
Išmaišome.
Į šią skystą masę suberiame miltų mišinį ir dar kartą viską išmaišome.
Išplakame kiaušinius su aliejumi ir iš lėto maišant supilame į bendrą kekso masę.
Ištepame kepimo formą aliejumi ir pabarstome miltais. Sudedame į paruoštą kepimo formą kekso tešlą.
Kepame apie 200° C orkaitėje apie 30 minučių. Iš karto kekso iš orkaitės netraukiame ir nedarinėjame. Paliekame 10 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą