REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių (džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų
  • 600 gramų vištienos kepenėlių
  • 4 valgomieji šaukštai brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek tešlos (pikantiški krepšeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname supjaustytą svogūną, kol gražiai pagels. Sudedame kepenėles, įberiame čiobrelių, pasūdome, pagardiname pipirais. Kepenėles apkepame iš abiejų pusių, supilame brendį, uždengiame ir minutę patroškiname.

    Atvėsintas kepenėles sumalame mėsmale. Jei paštetas gavosi sausokas, įmaišome keptuvėje likusio skysčio. Paštetu įdarome krepšelius ir palaikome šaltai. Papuošiame spanguolėmis.

    Paštetu įdarytus krepšelius skanu valgyti su bruknių uogiene.Skanaus!

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių (džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų
  • 600 gramų vištienos kepenėlių
  • 4 valgomieji šaukštai brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek tešlos (pikantiški krepšeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname supjaustytą svogūną, kol gražiai pagels. Sudedame kepenėles, įberiame čiobrelių, pasūdome, pagardiname pipirais. Kepenėles apkepame iš abiejų pusių, supilame brendį, uždengiame ir minutę patroškiname.

    Atvėsintas kepenėles sumalame mėsmale. Jei paštetas gavosi sausokas, įmaišome keptuvėje likusio skysčio. Paštetu įdarome krepšelius ir palaikome šaltai. Papuošiame spanguolėmis.

    Paštetu įdarytus krepšelius skanu valgyti su bruknių uogiene.Skanaus!

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų