Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1.5 litro sultinio (vištienos)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
- šiek tiek žalumynų
- šiek tiek grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustyt ir kepint įkaitintam aliejuje. Salierą sutarkuojame burokine tarka ir tame pačiame aliejuje pakepiname 7 min. Sudedame grybus ir dar kepiname 5 min. Tada supilame sultinį ir sudedame kubeliais supjaustytą bulvę. Troškiname 10 min. Nukeliame, sutriname, suberiame prieskonius, įpilame grietinėlę. Tiekiame su duonos skrebučiais, kepintais orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1.5 litro sultinio (vištienos)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
- šiek tiek žalumynų
- šiek tiek grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustyt ir kepint įkaitintam aliejuje. Salierą sutarkuojame burokine tarka ir tame pačiame aliejuje pakepiname 7 min. Sudedame grybus ir dar kepiname 5 min. Tada supilame sultinį ir sudedame kubeliais supjaustytą bulvę. Troškiname 10 min. Nukeliame, sutriname, suberiame prieskonius, įpilame grietinėlę. Tiekiame su duonos skrebučiais, kepintais orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą