Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • šiek tiek žalumynų
  • šiek tiek grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustyt ir kepint įkaitintam aliejuje. Salierą sutarkuojame burokine tarka ir tame pačiame aliejuje pakepiname 7 min. Sudedame grybus ir dar kepiname 5 min. Tada supilame sultinį ir sudedame kubeliais supjaustytą bulvę. Troškiname 10 min. Nukeliame, sutriname, suberiame prieskonius, įpilame grietinėlę. Tiekiame su duonos skrebučiais, kepintais orkaitėje.

Autorius: Dovile

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • šiek tiek žalumynų
  • šiek tiek grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustyt ir kepint įkaitintam aliejuje. Salierą sutarkuojame burokine tarka ir tame pačiame aliejuje pakepiname 7 min. Sudedame grybus ir dar kepiname 5 min. Tada supilame sultinį ir sudedame kubeliais supjaustytą bulvę. Troškiname 10 min. Nukeliame, sutriname, suberiame prieskonius, įpilame grietinėlę. Tiekiame su duonos skrebučiais, kepintais orkaitėje.

Autorius: Dovile

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų