REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (grybų)
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių
  • 1 valgomasis šaukštas linų sėmenų
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilti dribsnius grybų sultiniu, po to nuvarvinti juos ir sudėti i faršą.
    Tuomet įmušti kiaušinį, sudėti sėklas, įberti truputį druskos, prieskonius ir viską suminkyti.
    Iš pasidarytos masės daryti kotletukus ir kepti keptuvėje su aliejumi.
    Prie šių kotletų puikiai tinka grikiai.
    Skanaus.

Autorius: Donata

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (grybų)
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių
  • 1 valgomasis šaukštas linų sėmenų
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilti dribsnius grybų sultiniu, po to nuvarvinti juos ir sudėti i faršą.
    Tuomet įmušti kiaušinį, sudėti sėklas, įberti truputį druskos, prieskonius ir viską suminkyti.
    Iš pasidarytos masės daryti kotletukus ir kepti keptuvėje su aliejumi.
    Prie šių kotletų puikiai tinka grikiai.
    Skanaus.

Autorius: Donata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų