Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (grybų)
- šiek tiek prieskonių
- 1 stiklinė avižinių dribsnių
- 1 valgomasis šaukštas linų sėmenų
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilti dribsnius grybų sultiniu, po to nuvarvinti juos ir sudėti i faršą.
Tuomet įmušti kiaušinį, sudėti sėklas, įberti truputį druskos, prieskonius ir viską suminkyti.
Iš pasidarytos masės daryti kotletukus ir kepti keptuvėje su aliejumi.
Prie šių kotletų puikiai tinka grikiai.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (grybų)
- šiek tiek prieskonių
- 1 stiklinė avižinių dribsnių
- 1 valgomasis šaukštas linų sėmenų
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilti dribsnius grybų sultiniu, po to nuvarvinti juos ir sudėti i faršą.
Tuomet įmušti kiaušinį, sudėti sėklas, įberti truputį druskos, prieskonius ir viską suminkyti.
Iš pasidarytos masės daryti kotletukus ir kepti keptuvėje su aliejumi.
Prie šių kotletų puikiai tinka grikiai.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą