INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   cukraus (rudasis, kubeliai) 
  -   100 mililitrų   putojančio vyno 
  -   šiek tiek   citrinos žievelės (papuošimui) 
  -   6 lašai   biterio (Angostura) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į putojantį vyną įmetame cukraus kubelį, įlašiname biterio ir papuošiame citrinos žievele. 
  
    Autorius: Fausta 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   cukraus (rudasis, kubeliai) 
  -   100 mililitrų   putojančio vyno 
  -   šiek tiek   citrinos žievelės (papuošimui) 
  -   6 lašai   biterio (Angostura) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į putojantį vyną įmetame cukraus kubelį, įlašiname biterio ir papuošiame citrinos žievele. 
  
    Autorius: Fausta 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI