• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cukraus (rudasis, kubeliai)
  • 100 mililitrų putojančio vyno
  • šiek tiek citrinos žievelės (papuošimui)
  • 6 lašai biterio (Angostura)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į putojantį vyną įmetame cukraus kubelį, įlašiname biterio ir papuošiame citrinos žievele.

Autorius: Fausta

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cukraus (rudasis, kubeliai)
  • 100 mililitrų putojančio vyno
  • šiek tiek citrinos žievelės (papuošimui)
  • 6 lašai biterio (Angostura)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į putojantį vyną įmetame cukraus kubelį, įlašiname biterio ir papuošiame citrinos žievele.

Autorius: Fausta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų