REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 75 gramai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų kokosų (drožlės)
  • 250 gramų uogienės (braškių)
  • Papuošimui:
  • šiek tiek šokoladas (juodasis)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 75 gramai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų kokosų (drožlės)
  • 250 gramų uogienės (braškių)
  • Papuošimui:
  • šiek tiek šokoladas (juodasis)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius išplakame su vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Baltymus išplakame su žiupsneliu druskos iki standumo. Į trynių masę įmaišome minkštą sviestą. Po to išmaišome miltus, kokoso drožles ir baltymus. Pusė gautos masės sudedame į formą, pateptą riebalais, užtepame ant tešlos uogienės ir sudedame likusią tešlą.
    Kepame 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 minučių.

    Papuošti tirpintu šokoladu.

    SKANAUS.

Autorius: Jolita Budvytytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų