INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja krapų
- 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė džiūvesėlių
- 6 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 300 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėlę supjaustykite į kepsnelius, išmuškite juos ir apibarstykite prieskoniais.
Įdarui viename dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, minkštą sviestą, išspaustą česnaką, grietinėlę bei smulkintus krapus (dar galite pasūdyti).
Ant kiekvieno vištienos kepsnelio dėkite po šaukštą įdaro, suvyniokite, apvoliokite džiūvėsėliuose bei kiaušiniuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi.
Patiekite šiltus su Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Autorius: Laima
REKLAMA