Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 800 gramų kiaulienos (arba jautiena)
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek čili pipirų (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos ar jautienos mėsą supjaustome 2-3 cm storio kepsniais. Juos pamušame ir įtriname čili milteliais, pipirais ir druska. Po to apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Uždarome sandariai ir dedame į šaldytuvą parai.
Kepame grilyje.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 800 gramų kiaulienos (arba jautiena)
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek čili pipirų (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos ar jautienos mėsą supjaustome 2-3 cm storio kepsniais. Juos pamušame ir įtriname čili milteliais, pipirais ir druska. Po to apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Uždarome sandariai ir dedame į šaldytuvą parai.
Kepame grilyje.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą