Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 gramų medaus
- 1 vienetas obuolių
- 20 gramų pieno
- 150 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1 porcijai
Kiaulieną plonai išmušę, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant išmuštos mėsos gabaliuko dedame nuluptas obuolio skilteles, apvoliotas meduje, apdengiame kitu mėsos gabalėliu, užspaudžiame kraštus ir dedame į orkaitę. Baigiant kepti, karbonadą pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir palaikome orkaiteje, kol sūris išsilydys. Garnyrui tinka bulvės, mišrainės.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 10 gramų medaus
- 1 vienetas obuolių
- 20 gramų pieno
- 150 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1 porcijai
Kiaulieną plonai išmušę, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant išmuštos mėsos gabaliuko dedame nuluptas obuolio skilteles, apvoliotas meduje, apdengiame kitu mėsos gabalėliu, užspaudžiame kraštus ir dedame į orkaitę. Baigiant kepti, karbonadą pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir palaikome orkaiteje, kol sūris išsilydys. Garnyrui tinka bulvės, mišrainės.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą