Kiaulieną plonai išmušę, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant išmuštos mėsos gabaliuko dedame nuluptas obuolio skilteles, apvoliotas meduje, apdengiame kitu mėsos gabalėliu, užspaudžiame kraštus ir dedame į orkaitę. Baigiant kepti, karbonadą pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir palaikome orkaiteje, kol sūris išsilydys. Garnyrui tinka bulvės, mišrainės. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
10 gramų medaus
1 vienetas obuolių
20 gramų pieno
150 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 porcijai
Kiaulieną plonai išmušę, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant išmuštos mėsos gabaliuko dedame nuluptas obuolio skilteles, apvoliotas meduje, apdengiame kitu mėsos gabalėliu, užspaudžiame kraštus ir dedame į orkaitę. Baigiant kepti, karbonadą pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir palaikome orkaiteje, kol sūris išsilydys. Garnyrui tinka bulvės, mišrainės. Skanaus!