• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų medaus
  • 1 vienetas obuolių
  • 20 gramų pieno
  • 150 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 porcijai

    Kiaulieną plonai išmušę, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant išmuštos mėsos gabaliuko dedame nuluptas obuolio skilteles, apvoliotas meduje, apdengiame kitu mėsos gabalėliu, užspaudžiame kraštus ir dedame į orkaitę. Baigiant kepti, karbonadą pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir palaikome orkaiteje, kol sūris išsilydys. Garnyrui tinka bulvės, mišrainės.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų medaus
  • 1 vienetas obuolių
  • 20 gramų pieno
  • 150 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 porcijai

    Kiaulieną plonai išmušę, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant išmuštos mėsos gabaliuko dedame nuluptas obuolio skilteles, apvoliotas meduje, apdengiame kitu mėsos gabalėliu, užspaudžiame kraštus ir dedame į orkaitę. Baigiant kepti, karbonadą pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir palaikome orkaiteje, kol sūris išsilydys. Garnyrui tinka bulvės, mišrainės.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų