• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų saulėgrąžų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (apvoliojimui)
  • 1 vienetas batono (riekė)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybų padažui:
    15 g grybų
    grietinėlė, pagal skonį
    sviestas, pagal skonį
    grybų sultinys, pagal skonį

    Mėsą sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu, sudėkite 2 svogūnus. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite. Padarykite blynelius, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžose. Kepkite keptuvėje. (paprastai kepant faršas gali likti žalias, tad aš kepdama keptuvę uždengiau dangčiu).
    Tuo tarpu galite pasigaminti grybų padažą.
    Sudėkite į keptuvę grybus, įdėkite šiek tiek sviesto, įpilkite kiek grietinėlės ir grybų sultinio. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.

Autorius: Virėja

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų saulėgrąžų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (apvoliojimui)
  • 1 vienetas batono (riekė)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybų padažui:
    15 g grybų
    grietinėlė, pagal skonį
    sviestas, pagal skonį
    grybų sultinys, pagal skonį

    Mėsą sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu, sudėkite 2 svogūnus. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite. Padarykite blynelius, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžose. Kepkite keptuvėje. (paprastai kepant faršas gali likti žalias, tad aš kepdama keptuvę uždengiau dangčiu).
    Tuo tarpu galite pasigaminti grybų padažą.
    Sudėkite į keptuvę grybus, įdėkite šiek tiek sviesto, įpilkite kiek grietinėlės ir grybų sultinio. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.

Autorius: Virėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų