REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek krapų (sėklos)
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 7 vienetai kiaulienos (gabalai)
  • 2 vienetai juodos duonos (riekės)
  • 1 stiklinė alaus (šviesus)
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
    Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
    Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
    Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
    Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
    Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
    Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.

Autorius: Alė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek krapų (sėklos)
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 7 vienetai kiaulienos (gabalai)
  • 2 vienetai juodos duonos (riekės)
  • 1 stiklinė alaus (šviesus)
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
    Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
    Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
    Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
    Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
    Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
    Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.

Autorius: Alė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų