Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek krapų (sėklos)
- 2 vienetai laurų lapų
- 2 vienetai svogūnų
- 7 vienetai kiaulienos (gabalai)
- 2 vienetai juodos duonos (riekės)
- 1 stiklinė alaus (šviesus)
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek krapų (sėklos)
- 2 vienetai laurų lapų
- 2 vienetai svogūnų
- 7 vienetai kiaulienos (gabalai)
- 2 vienetai juodos duonos (riekės)
- 1 stiklinė alaus (šviesus)
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą