Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sviesto
- 1 vienetas paršelio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti.
Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį.
Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu.
Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug).
Kepkite maždaug 1-1,5 val. (priklausomai nuo paršelio dydžio).
Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis.
Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas.
Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sviesto
- 1 vienetas paršelio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti.
Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį.
Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu.
Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug).
Kepkite maždaug 1-1,5 val. (priklausomai nuo paršelio dydžio).
Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis.
Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas.
Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą