Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 vienetas paršelio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti.
    Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį.
    Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu.
    Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug).
    Kepkite maždaug 1-1,5 val. (priklausomai nuo paršelio dydžio).
    Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis.
    Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas.
    Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
    Skanaus.

Autorius: Petras

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 vienetas paršelio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti.
    Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį.
    Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu.
    Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug).
    Kepkite maždaug 1-1,5 val. (priklausomai nuo paršelio dydžio).
    Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis.
    Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas.
    Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
    Skanaus.

Autorius: Petras

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų