REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas lydekų
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek citrinžolių
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..

    Tinka tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms, ar Naujų sutiktuvėms.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas lydekų
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek citrinžolių
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..

    Tinka tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms, ar Naujų sutiktuvėms.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų