REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 1 arbatinis šaukštelis taukų (riebalų)
- 1 kilogramas jautienos (nugarinė)
- šiek tiek druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (jautienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1-2 paras mėsa laikoma šaltai. Mėsa apibarstoma prieskoniais jautienai ir užpilama aliejumi.
Prieš kepant mėsa įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Mėsos kepsnius taip pat galima kepti griliuje.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 1 arbatinis šaukštelis taukų (riebalų)
- 1 kilogramas jautienos (nugarinė)
- šiek tiek druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (jautienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1-2 paras mėsa laikoma šaltai. Mėsa apibarstoma prieskoniais jautienai ir užpilama aliejumi.
Prieš kepant mėsa įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Mėsos kepsnius taip pat galima kepti griliuje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą