Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 150 gramų cukraus pudros
- 100 gramų morkų
- 4 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskuskite morkas ir jas sutarkuokite. Sutarkuokite ir pusę apelsino žievės, tada išspauskite sultis. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Dubenėlyje išmaišykite trynius su cukrumi, sudėkite morkas, apelsino žieveles ir sultis. Supilkite miltus, gerai išplaktus 2 kiaušinių baltymus. Atsargiai išmaišykite. Išpilkite tešlą į sviestu išteptą formą. Kepk 40 min. ~180*
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 150 gramų cukraus pudros
- 100 gramų morkų
- 4 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskuskite morkas ir jas sutarkuokite. Sutarkuokite ir pusę apelsino žievės, tada išspauskite sultis. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Dubenėlyje išmaišykite trynius su cukrumi, sudėkite morkas, apelsino žieveles ir sultis. Supilkite miltus, gerai išplaktus 2 kiaušinių baltymus. Atsargiai išmaišykite. Išpilkite tešlą į sviestu išteptą formą. Kepk 40 min. ~180*
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą