Nuskuskite morkas ir jas sutarkuokite. Sutarkuokite ir pusę apelsino žievės, tada išspauskite sultis. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Dubenėlyje išmaišykite trynius su cukrumi, sudėkite morkas, apelsino žieveles ir sultis. Supilkite miltus, gerai išplaktus 2 kiaušinių baltymus. Atsargiai išmaišykite. Išpilkite tešlą į sviestu išteptą formą. Kepk 40 min. ~180*
Autorius: Emma
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
150 gramų cukraus pudros
100 gramų morkų
4 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskuskite morkas ir jas sutarkuokite. Sutarkuokite ir pusę apelsino žievės, tada išspauskite sultis. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Dubenėlyje išmaišykite trynius su cukrumi, sudėkite morkas, apelsino žieveles ir sultis. Supilkite miltus, gerai išplaktus 2 kiaušinių baltymus. Atsargiai išmaišykite. Išpilkite tešlą į sviestu išteptą formą. Kepk 40 min. ~180*