REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų aviečių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 220 mililitrų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų kefyro
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį įmušti kiaušinį, šiek tiek paplakti, supilti kefyrą, kepimo miltelius bei persijotus miltus. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų grūdelių. Blynelių mišinį palikti 15 min. kambario temperatūroje. Prieš kepimą į tešlą sudėti avietes (gali būti ir kitos sezoninės uogos), atsargiai permaišyti.

    Kepti įkaitintoje keptuvėje ant šlakelio aliejaus. Į keptuvę dėti po 1-2 šaukštus mišinio, kepti iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Išimtus blynelius nusausinti ant popierinio rankšluosčio.

    Patiekti su klevų sirupu, greitine ar graikišku jogurtu.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų aviečių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 220 mililitrų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų kefyro
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį įmušti kiaušinį, šiek tiek paplakti, supilti kefyrą, kepimo miltelius bei persijotus miltus. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų grūdelių. Blynelių mišinį palikti 15 min. kambario temperatūroje. Prieš kepimą į tešlą sudėti avietes (gali būti ir kitos sezoninės uogos), atsargiai permaišyti.

    Kepti įkaitintoje keptuvėje ant šlakelio aliejaus. Į keptuvę dėti po 1-2 šaukštus mišinio, kepti iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Išimtus blynelius nusausinti ant popierinio rankšluosčio.

    Patiekti su klevų sirupu, greitine ar graikišku jogurtu.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų