Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 mililitrų aviečių
- 1 vienetas kiaušinių
- 220 mililitrų kvietinių miltų
- 200 mililitrų kefyro
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį įmušti kiaušinį, šiek tiek paplakti, supilti kefyrą, kepimo miltelius bei persijotus miltus. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų grūdelių. Blynelių mišinį palikti 15 min. kambario temperatūroje. Prieš kepimą į tešlą sudėti avietes (gali būti ir kitos sezoninės uogos), atsargiai permaišyti.
Kepti įkaitintoje keptuvėje ant šlakelio aliejaus. Į keptuvę dėti po 1-2 šaukštus mišinio, kepti iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Išimtus blynelius nusausinti ant popierinio rankšluosčio.
Patiekti su klevų sirupu, greitine ar graikišku jogurtu.
INGREDIENTAI:
- 200 mililitrų aviečių
- 1 vienetas kiaušinių
- 220 mililitrų kvietinių miltų
- 200 mililitrų kefyro
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį įmušti kiaušinį, šiek tiek paplakti, supilti kefyrą, kepimo miltelius bei persijotus miltus. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų grūdelių. Blynelių mišinį palikti 15 min. kambario temperatūroje. Prieš kepimą į tešlą sudėti avietes (gali būti ir kitos sezoninės uogos), atsargiai permaišyti.
Kepti įkaitintoje keptuvėje ant šlakelio aliejaus. Į keptuvę dėti po 1-2 šaukštus mišinio, kepti iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Išimtus blynelius nusausinti ant popierinio rankšluosčio.
Patiekti su klevų sirupu, greitine ar graikišku jogurtu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą