Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 0.5 vieneto porų
- 150 gramų konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 vienetai burokėlių
- 1 vienetas kivių
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 0.5 vieneto porų
- 150 gramų konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 vienetai burokėlių
- 1 vienetas kivių
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą