INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   3 vienetai   pomidorų pastos (vyšniniai) 
  -   0.5 vieneto   porų 
  -   150 gramų   konservuotų žirnelių 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus 
  -   2 vienetai   burokėlių 
  -   1 vienetas   kivių 
  -   1 sauja   svogūnų laiškų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
 Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.   
    Autorius: Rima 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   3 vienetai   pomidorų pastos (vyšniniai) 
  -   0.5 vieneto   porų 
  -   150 gramų   konservuotų žirnelių 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus 
  -   2 vienetai   burokėlių 
  -   1 vienetas   kivių 
  -   1 sauja   svogūnų laiškų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
 Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.   
    Autorius: Rima 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI