REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos
  • 400 gramų vištienos kepenėlių
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 70 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kepenėles susmulkinam ir kepame keptuvėje su sviestu apie 10 min. Iškepus sudedame į puodą. Kiaulieną sumalame, rūkytą šoninę susmulkiname. Šią dedame į keptuvę, pakepame, dedame supjaustytą svogūną, smulkiai susmulkintą morką ir salierą. Patroškiname apie 5 min, Dedame maltą kiaulieną ir paliekame kepti su daržovėmis. Beriame prieskonius. Viską troškiname apie 30 min.

    Kai išsitroškina, dedame masę į kombainą ir sumalame. Viską dedame į formeles ir palaikome šaldytuve.

    Tinka su duona, kaip užkandis.

    SKANAUS!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos
  • 400 gramų vištienos kepenėlių
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 70 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kepenėles susmulkinam ir kepame keptuvėje su sviestu apie 10 min. Iškepus sudedame į puodą. Kiaulieną sumalame, rūkytą šoninę susmulkiname. Šią dedame į keptuvę, pakepame, dedame supjaustytą svogūną, smulkiai susmulkintą morką ir salierą. Patroškiname apie 5 min, Dedame maltą kiaulieną ir paliekame kepti su daržovėmis. Beriame prieskonius. Viską troškiname apie 30 min.

    Kai išsitroškina, dedame masę į kombainą ir sumalame. Viską dedame į formeles ir palaikome šaldytuve.

    Tinka su duona, kaip užkandis.

    SKANAUS!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų