Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulienos
- 400 gramų vištienos kepenėlių
- 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 70 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų kepenėles susmulkinam ir kepame keptuvėje su sviestu apie 10 min. Iškepus sudedame į puodą. Kiaulieną sumalame, rūkytą šoninę susmulkiname. Šią dedame į keptuvę, pakepame, dedame supjaustytą svogūną, smulkiai susmulkintą morką ir salierą. Patroškiname apie 5 min, Dedame maltą kiaulieną ir paliekame kepti su daržovėmis. Beriame prieskonius. Viską troškiname apie 30 min.
Kai išsitroškina, dedame masę į kombainą ir sumalame. Viską dedame į formeles ir palaikome šaldytuve.
Tinka su duona, kaip užkandis.
SKANAUS!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulienos
- 400 gramų vištienos kepenėlių
- 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 70 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų kepenėles susmulkinam ir kepame keptuvėje su sviestu apie 10 min. Iškepus sudedame į puodą. Kiaulieną sumalame, rūkytą šoninę susmulkiname. Šią dedame į keptuvę, pakepame, dedame supjaustytą svogūną, smulkiai susmulkintą morką ir salierą. Patroškiname apie 5 min, Dedame maltą kiaulieną ir paliekame kepti su daržovėmis. Beriame prieskonius. Viską troškiname apie 30 min.
Kai išsitroškina, dedame masę į kombainą ir sumalame. Viską dedame į formeles ir palaikome šaldytuve.
Tinka su duona, kaip užkandis.
SKANAUS!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą