REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų jogurto (be preidų (natūralus))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną supjaustykite kubeliais. Apibarstykite prieskoniais: druska, ciberžole, juodaisiais ir čili pipirais.
    Sutrinkite česnaką, o svogūną supjaustykite žiedais. Paukštieną sumaišykite su česnaku, svogūnu ir smulkintomis petražolėmis.
    Galiausiai supilkite jogurtą. Permaišykite. Uždenkite sandariai ir palaikykite šaldytuve 1-2 valandas.
    Kepkite griliuje ar ant laužo.

Autorius: Gustė

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų jogurto (be preidų (natūralus))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną supjaustykite kubeliais. Apibarstykite prieskoniais: druska, ciberžole, juodaisiais ir čili pipirais.
    Sutrinkite česnaką, o svogūną supjaustykite žiedais. Paukštieną sumaišykite su česnaku, svogūnu ir smulkintomis petražolėmis.
    Galiausiai supilkite jogurtą. Permaišykite. Uždenkite sandariai ir palaikykite šaldytuve 1-2 valandas.
    Kepkite griliuje ar ant laužo.

Autorius: Gustė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų