Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų jogurto (be preidų (natūralus))
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
- šiek tiek ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutieną supjaustykite kubeliais. Apibarstykite prieskoniais: druska, ciberžole, juodaisiais ir čili pipirais.
Sutrinkite česnaką, o svogūną supjaustykite žiedais. Paukštieną sumaišykite su česnaku, svogūnu ir smulkintomis petražolėmis.
Galiausiai supilkite jogurtą. Permaišykite. Uždenkite sandariai ir palaikykite šaldytuve 1-2 valandas.
Kepkite griliuje ar ant laužo.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų jogurto (be preidų (natūralus))
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
- šiek tiek ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutieną supjaustykite kubeliais. Apibarstykite prieskoniais: druska, ciberžole, juodaisiais ir čili pipirais.
Sutrinkite česnaką, o svogūną supjaustykite žiedais. Paukštieną sumaišykite su česnaku, svogūnu ir smulkintomis petražolėmis.
Galiausiai supilkite jogurtą. Permaišykite. Uždenkite sandariai ir palaikykite šaldytuve 1-2 valandas.
Kepkite griliuje ar ant laužo.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą