Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 1 sauja žirnių (šaldyti)
- 8 vienetai dešrelių (pieniškos)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis sultinio (vištienos)
- 200 gramų brokolių (šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustas bulves bei morkas ir pomidorus supjaustykite.
Susmulkinkite svogūnų laiškus.
Griežinėliais supjaustykite dešreles, suberkite į įkaitintą keptuvę, sudėkite sviestą ir truputį apkepkite.
Visą keptuvės turinį supilkite į puodą, suberkite morkas, ant viršaus bulves, žiedinius kopūstus, brokolius, žirnelius, pomidorus, suberkite vištienos sultinį ir įpilkite 1 stiklinę vandens. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
Baigus troškinti pagal skonį įberkite druskos, sudėkite grietinę ir dar 5 min troškinkite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 1 sauja žirnių (šaldyti)
- 8 vienetai dešrelių (pieniškos)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis sultinio (vištienos)
- 200 gramų brokolių (šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustas bulves bei morkas ir pomidorus supjaustykite.
Susmulkinkite svogūnų laiškus.
Griežinėliais supjaustykite dešreles, suberkite į įkaitintą keptuvę, sudėkite sviestą ir truputį apkepkite.
Visą keptuvės turinį supilkite į puodą, suberkite morkas, ant viršaus bulves, žiedinius kopūstus, brokolius, žirnelius, pomidorus, suberkite vištienos sultinį ir įpilkite 1 stiklinę vandens. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
Baigus troškinti pagal skonį įberkite druskos, sudėkite grietinę ir dar 5 min troškinkite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą