REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 mililitrų kvietinių miltų
  • 2 vienetai jogurto ("Dobilas", natūralus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti jogurtą su kiaušiniais. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirods burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti. Kepti ant labai nedidelės ugnies.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 mililitrų kvietinių miltų
  • 2 vienetai jogurto ("Dobilas", natūralus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti jogurtą su kiaušiniais. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirods burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti. Kepti ant labai nedidelės ugnies.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų