INGREDIENTAI:
  -   2 valgomieji šaukštai   cukraus 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   150 mililitrų   kvietinių miltų 
-   2 vienetai   jogurto ("Dobilas", natūralus) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   sodos 
-   šiek tiek   druskos 
-   3 valgomieji šaukštai   aliejaus 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   vanilinio cukraus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti jogurtą su kiaušiniais. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirods burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti. Kepti ant labai nedidelės ugnies. 
   Autorius: http://forelle.blogas.lt