INGREDIENTAI:
  -   2 arbatiniai šaukšteliai   česnakų (kapoti) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
-   400 gramų   jautienos (nugarinė) 
-   šiek tiek   druskos (česnakinė) 
-   3 valgomieji šaukštai   sviesto 
-   šiek tiek   raudonųjų pipirų (malti) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   citrinos žievelės (tarkuota) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Įkaitiname grilį.
 Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
 Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
 Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
 Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
 Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
 Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
 Skanaus.
   Autorius: Ieva 
           INGREDIENTAI:
  -   2 arbatiniai šaukšteliai   česnakų (kapoti) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
-   400 gramų   jautienos (nugarinė) 
-   šiek tiek   druskos (česnakinė) 
-   3 valgomieji šaukštai   sviesto 
-   šiek tiek   raudonųjų pipirų (malti) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   citrinos žievelės (tarkuota) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Įkaitiname grilį.
 Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
 Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
 Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
 Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
 Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
 Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
 Skanaus.
   Autorius: Ieva 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI