Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.17 12:03 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (kapoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 400 gramų jautienos (nugarinė)
- šiek tiek druskos (česnakinė)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname grilį.
Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (kapoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 400 gramų jautienos (nugarinė)
- šiek tiek druskos (česnakinė)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname grilį.
Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą