Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 gramų čiobrelių (marinatui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti, marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
- 10 gramų rozmarino (marinatui)
- 2 vienetai svogūnų (marinatui)
- 800 gramų jautienos
- šiek tiek druskos (marinatui)
- 1 vienetas čili pipirų (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinau svogūnus, čili, kalendrą, rozmariną.
Visus marinato ingredientus sumaišiau ir sudėjau ant mėsos.
Išmaišiau ir dėjau į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Kepsnius kepiau grilyje.
INGREDIENTAI:
- 10 gramų čiobrelių (marinatui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti, marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
- 10 gramų rozmarino (marinatui)
- 2 vienetai svogūnų (marinatui)
- 800 gramų jautienos
- šiek tiek druskos (marinatui)
- 1 vienetas čili pipirų (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinau svogūnus, čili, kalendrą, rozmariną.
Visus marinato ingredientus sumaišiau ir sudėjau ant mėsos.
Išmaišiau ir dėjau į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Kepsnius kepiau grilyje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą