REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų moliūgų
  • 500 gramų jautienos
  • 6 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 skardinė pupelių (konservuotos (arba žirniai))
  • 1 pundelis petražolių
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek prieskonių (kaukazietiški)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų moliūgų
  • 500 gramų jautienos
  • 6 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 skardinė pupelių (konservuotos (arba žirniai))
  • 1 pundelis petražolių
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek prieskonių (kaukazietiški)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.
  2. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
  3. Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min

Autorius: Maja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų