REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų krakmolo
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 80 gramų kiaulės lašinių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • 1 sauja grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušiniai išplakami su krakmolu, pienu, druska ir čili pipirais.
    Lašiniai supjaustomi gana dideliais kubeliais, o svogūnas smulkiai.
    Grybai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi.
    Į truputį paspirgintus lašinukus suberiami svogūnai, jie 10 min. patroškinami, po to gausiai pasūdomi ir apibarstomi juodaisiais pipirais.
    Ištroškinti grybai atvėsinami ir pamažu sumaišomi su išplaktais kiaušiniais.
    Omletas tučtuojau iškepamas aliejuje.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų krakmolo
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 80 gramų kiaulės lašinių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • 1 sauja grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušiniai išplakami su krakmolu, pienu, druska ir čili pipirais.
    Lašiniai supjaustomi gana dideliais kubeliais, o svogūnas smulkiai.
    Grybai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi.
    Į truputį paspirgintus lašinukus suberiami svogūnai, jie 10 min. patroškinami, po to gausiai pasūdomi ir apibarstomi juodaisiais pipirais.
    Ištroškinti grybai atvėsinami ir pamažu sumaišomi su išplaktais kiaušiniais.
    Omletas tučtuojau iškepamas aliejuje.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų