Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų krakmolo
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- 80 gramų kiaulės lašinių
- 6 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- 1 sauja grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušiniai išplakami su krakmolu, pienu, druska ir čili pipirais.
Lašiniai supjaustomi gana dideliais kubeliais, o svogūnas smulkiai.
Grybai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi.
Į truputį paspirgintus lašinukus suberiami svogūnai, jie 10 min. patroškinami, po to gausiai pasūdomi ir apibarstomi juodaisiais pipirais.
Ištroškinti grybai atvėsinami ir pamažu sumaišomi su išplaktais kiaušiniais.
Omletas tučtuojau iškepamas aliejuje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų krakmolo
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- 80 gramų kiaulės lašinių
- 6 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- 1 sauja grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušiniai išplakami su krakmolu, pienu, druska ir čili pipirais.
Lašiniai supjaustomi gana dideliais kubeliais, o svogūnas smulkiai.
Grybai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi.
Į truputį paspirgintus lašinukus suberiami svogūnai, jie 10 min. patroškinami, po to gausiai pasūdomi ir apibarstomi juodaisiais pipirais.
Ištroškinti grybai atvėsinami ir pamažu sumaišomi su išplaktais kiaušiniais.
Omletas tučtuojau iškepamas aliejuje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą