• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • 2 vienetai silkių
  • 0.5 vieneto citrinų sultys
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas ikrų (raudonieji)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • 2 vienetai silkių
  • 0.5 vieneto citrinų sultys
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas ikrų (raudonieji)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite kiaušinius, užpilkite šaltu vandeniu, nulupkite, supjaustykite per pusę. Išimkite trynius į atskirą dubenėlį ir gerai sumaišykite šakute.
  2. Burokėlius supjaustome smulkiais kubeliais. Įdedame į dubenį ir užpilame 1 litru verdančio vandens. Į dubenį sudedame baltymus ir paliekame 1 valandai.
  3. Nuo silkės filė atpjauname 12 mažų gabalėlių (papuošimui), o visa kita supjaustome labai smulkiai. Sumaišome su grietine ir kiaušinių tryniais. Pridedame citrinų sulčių, druskos ir pipirų ir gerai išmaišome.
  4. Kiaušinių puseles išimame iš vandens ir į kiekvieną pridedame silkės faršo. Papuošiame ikrais ir silkės filė gabaliukais.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų