REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek mairūnų
- šiek tiek morkų
- šiek tiek kiaulienos
- šiek tiek kiaušinių
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek vištos faršo
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą pamarinuoti. Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek mairūnų
- šiek tiek morkų
- šiek tiek kiaulienos
- šiek tiek kiaušinių
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek vištos faršo
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą pamarinuoti. Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą