• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 8 vienetai dešrelių (pieniškos)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 vieneto sluoksniuotos tešlos (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešreles perpjaukite išilgai pusiau ir dar kartą išilgai pusiau.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir trumpai apskrudinkite gautus dešrelių šiaudelius.
    Tešlą atšildykite pagal nurodymus ant pakuotės ir supjaustykite lakštą išilgai 1-1,5 cm pločio juostelėmis.
    Du ar tris paskrudintų dešrelių šiaudelius per vidurį apvyniokite tešlos juostele ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
    Prieš kepant dešrelių šiaudelius bei juos jungiančius tešlos žiedus patepkite kiaušinio trynio plakiniu.
    Kepkite apie 15 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 8 vienetai dešrelių (pieniškos)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 vieneto sluoksniuotos tešlos (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešreles perpjaukite išilgai pusiau ir dar kartą išilgai pusiau.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir trumpai apskrudinkite gautus dešrelių šiaudelius.
    Tešlą atšildykite pagal nurodymus ant pakuotės ir supjaustykite lakštą išilgai 1-1,5 cm pločio juostelėmis.
    Du ar tris paskrudintų dešrelių šiaudelius per vidurį apvyniokite tešlos juostele ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
    Prieš kepant dešrelių šiaudelius bei juos jungiančius tešlos žiedus patepkite kiaušinio trynio plakiniu.
    Kepkite apie 15 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų