Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai majonezo
- 400 gramų pievagrybių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus gerai nuplaukite ir suverkite ant iešmelių. Aptepkite majonezu, apibarstykite druska ir apšlakstykite aliejumi. Kepkite grilyje, kol gražiai apskrus.
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai majonezo
- 400 gramų pievagrybių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus gerai nuplaukite ir suverkite ant iešmelių. Aptepkite majonezu, apibarstykite druska ir apšlakstykite aliejumi. Kepkite grilyje, kol gražiai apskrus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą