• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai majonezo
  • 400 gramų pievagrybių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus gerai nuplaukite ir suverkite ant iešmelių. Aptepkite majonezu, apibarstykite druska ir apšlakstykite aliejumi. Kepkite grilyje, kol gražiai apskrus.

Autorius: Vida

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai majonezo
  • 400 gramų pievagrybių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus gerai nuplaukite ir suverkite ant iešmelių. Aptepkite majonezu, apibarstykite druska ir apšlakstykite aliejumi. Kepkite grilyje, kol gražiai apskrus.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų