Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 150 gramų graikinių riešutų
- 0.5 vieneto granatų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek mairūnų
- 500 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (daržovių)
- šiek tiek ciberžolės
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis.
Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius.
Sumaišyti prieskonius su druska.
Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais.
Į gautą masę dar įspausti česnako.
Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio.
Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 150 gramų graikinių riešutų
- 0.5 vieneto granatų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek mairūnų
- 500 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (daržovių)
- šiek tiek ciberžolės
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis.
Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius.
Sumaišyti prieskonius su druska.
Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais.
Į gautą masę dar įspausti česnako.
Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio.
Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą